Gratis proefles volgen? Schrijf je hier in!

Team

Meet the team

getalenteerde, ambitieuze en enthousiaste mensen

Het team van I’M In Motion is altijd in beweging. Ons team bestaat uit getalenteerde, ambitieuze en enthousiaste mensen die jou willen laten genieten van alles wat dans te bieden heeft!

"A smile is the most beautiful dance"

I’M is een veilige plek waar dans en verbinding samenkomen. Vrijheid en ontwikkeling, inspireren, accepteren en creëren. Geen afstand of druk en geen drempels maar juist ruimte voor persoonlijke aandacht, net als thuis. Een plek waar je danstalent kunt ontdekken of juist ontwikkelen in een positieve en ongedwongen sfeer.

Founder & Docent

Meet Frency -

Leiding over de Choreography Groups.
/ Kids Swing 3-5 JR, Jazz/Modern v.a. 12 JR, Jazz/Modern Intermediate 18+, Urban Fusion 21+, Oldtime Dance 60+ , Oldtime Dance 6-+, G-Dans, Scala College – Highschool Dans. 

“Every time I dance I become a better version of myself”

Waar ik het eerst aan denk als ik denk aan I’M dan is het ‘save space’. Bij I’M voel ik me thuis. Een veilige plek waar ik mezelf kan en mag zijn. Ik kan mezelf uitdagen om mij verder te ontwikkelen als danser en persoon, elkaar te motiveren en inspireren in de lessen en van elkaar te leren. “Every time I dance I become a better version of myself”

Docent

Meet Fleur

Leiding I’M Ontogeny, I’M Ethnology, I’M Syzygy
/ Jazz lessen voor alle leeftijden!, Jazz Fusion 15+, Feminine Fusion 18+, Dance Workout 18+, I’M the Program, Modern/Ballet 7-10 JR, Jazz Fusion 25+ ipv. 15+

“Dansen is niet alleen wat ik doe, maar wie ik ben”.

Dansplezier staat op nummer 1 bij I’M. Met elkaar het plezier van dansen delen en samen komen bij de dansschool is het mooiste dat er is. “Dansen is niet alleen wat ik doe, maar wie ik ben”.

Docent

Meet shannon

Leiding over de Hiphop-Streetdance Demoteams: I’Move 8+, I’Moveable 13+, I’Movement 17+.
/ Hiphop-Streetdance voor alle leeftijden, Feminine Fusion 15+

“Ik laat jou dans laten ervaren hoe ik dans beleef.”

I’M is one of a kind. Je mag jezelf zijn, iedereen is op zijn eigen manier unique. Iedereen mag zijn eigen ik zijn bij I’M. Het is persoons gebonden en voor ieder wat wils. “Ik laat jou dans laten ervaren hoe ik dans beleef.”

Docent

Meet jilly

Kids Swing, Ballet v.a. 4 JR, Jazz v.a. 6 JR, Spitzen v.a. 12 JR, Modern/Ballet v.a. 11 JR, Hiphop/Streetdance v.a. 8 JR

“Good is good enough”.

I’M is voor mij een plek van thuiskomen. Ik word er gelukkig van om zelf te kunnen dansen maar ook om dans te kunnen delen met de leerlingen. Je kan volledig jezelf zijn en iedereen staat open voor elkaar. Het is een plek om te leren met en van elkaar en vooral het belangrijkste om plezier met elkaar te hebben. “Good is good enough”.

Docent

Meet lotte

Docent van I’M Unitó , Choreography Group 13+
Jazz/Modern, v.a. 6 JR, Hiphop/Streetdance v.a. 6 JR, Modern/Ballet v.a. 7 JR, Modern 15+, I’M the Program, Dancemix voor de leeftijden 5 t/m 12 JR

“Dans met je hart en je voeten zullen volgen”.

Het is altijd een feestje om te dansen bij I’M In Motion! Naast dat het supergezond is, werk je ook nog eens op een leuke manier aan je conditie en zorgt het voor ontspanning. Nieuwsgierig? Kom gerust en doe mee! “Dans met je hart en je voeten zullen volgen”.

Docent

Meet jay

Hiphop/streetdance v.a. 13 JR, Hiphop Intermediate 16+, I’M the Program

“No matter where I’M, I can always dance”.

Naast dat er hard gewerkt wordt in de lessen wordt er ook veel plezier gemaakt met de leerlingen en de docenten. “No matter where I’M, I can always dance”.

Docent

Meet kirsten

Dreumesdans, Ouder en Kind Dans, Kids Swing, Oldtime Dance 60+, Theater-Musical v.a. 6 JR.

“IK BEN IN BEWEGING”

The face behind I’M

“Ik ben dans en dans is mij”.


Hi, ik ben Frency: het gezicht achter I’M. Ik wil delen & geven, inspireren & motiveren en creëren & genieten. Dans omvat dit alles. Het delen van mijn passie voor dans op welke manier dan ook, dat is wat mij gelukkig maakt. Als mensen vervolgens een glimlach teruggeven, dan is mijn doel bereikt. Mijn doel is dat jij plezier hebt in dans en je vertrouwd en vrij voelt bij I’M om jezelf te ontwikkelen.

Ik was drie jaar (eigenlijk nog te jong om de balletles te mogen volgen), maar vastberaden dat ik was, wilde ik dansen en niets anders. Dus zo ging ik, in mijn Mickey Mouse pakje, roze schoentjes en haar in een knotje naar mijn eerste dansles. En met succes: eigenlijk nog een jaartje te jong voor de les, maar omdat ik me zo goed had gedragen en geluisterd (tja, met dans wilde ik dat wel), mocht ik blijven. Hier begon mijn droom.
Een droom die ik heel stevig heb vastgepakt en nu, zoveel jaar later, is die droom werkelijkheid geworden. I’M In Motion staat en daar ben ik meer dan trots op. Zo ontzettend veel fantastische groepen, docenten en dansers. Allemaal een trotse I’M Member!
Om mijn droom te realiseren heb ik zeker niet stilgezeten. Na die allereerste dansles heb ik nog heel veel danslessen gevolgd, mijn dansopleiding afgerond en daarna ben ik het werkveld in gegaan. Toen voelde ik mij echt wel even een klein gupje in een hele grote vijver. Ik wilde aan de slag als dansdocent, dat wist ik zeker. Dus hoppa: CV maken en alle dansscholen in de omgeving mailen, mailen en nog eens mailen. Daarnaast zat ik gewoon achter de kassa bij de Kwantum of stond ik gordijnen te verkopen, dat was het stukje zekerheid dat ik had. En wat bleek: de aanhouder wint. Al vrij snel kwam er response en zo heb ik jaren op verschillende dansscholen met ontzettend veel passie en plezier gewerkt. Ik heb bijzondere mensen mogen ontmoeten, fantastische leerlingen lesgegeven, prijzen gewonnen, toffe dingen mogen doen en zo ontzettend veel ervaring opgedaan waar ik nog steeds erg dankbaar voor ben.

En nu: nu is daar mijn eigen plek, mijn eigen dansschool. En wil ik, dat wat anderen toen voor mij betekende voortzetten! Een plek creëren voor iedereen, vooruitdenken & kijken, nieuwe herinneringen creëren voor jou en voor nog zoveel andere mensen en vooral: genieten van dans. Of dat nu op het podium is of in de dansles: jij mag er zijn. I’M is er voor JOU!