Gratis proefles volgen? Schrijf je hier in!

I'M Projects

We are full in motion & in business!

Bij I’M Projects kun je terecht voor alles wat te maken heeft met dans en beweging.
I’M Projects is de verzamelnaam voor al het aanbod wat I’M levert, maar werkt ook op aanvraag voor klanten en bedrijven. Zo zijn wij er voor je feestje, voor je bruiloft en danst I’M zich door alle scholen heen. Dankzij een breed netwerk zorgt I’M Projects ervoor dat iedere wens of aanvraag vervuld zal worden.
I’M Projects is er voor jou!

party

I’M for your Party!

Je verjaardagsfeestje vieren met I’M In Motion? Dat gaan we regelen! Dit is naast een heel leuk idee, ook weer eens wat anders dan koekhappen en film kijken. Met dit unieke dansfeestje is je verjaardag pas echt compleet! Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit en maak het zo uitgebreid als je zelf wilt. Bekijk hier alle mogelijkheden en personaliseer jouw verjaardagsfeestje!

I’M for your wedding!

Dans zonder zorgen op jullie bruiloft! Voor veel bruidsparen is de openingsdans een belangrijk moment van de trouwdag, maar het brengt vaak ook de nodige stress en zenuwen met zich mee. Een goede voorbereiding is het halve werk. Bij I’M zorgen we voor de juiste begeleiding en maken we speciaal een plan dat volledig aansluit op de wensen van het bruidspaar.

wedding

I’M for your school!

Naast onze vaste lessen bij I’M Dance Centre verzorgen wij ook workshops/projecten en vaste lessen voor de BSO, het Basis en Middelbaar Onderwijs. Dansen geeft ontzettend veel plezier maar daarnaast zorgt dans er ook voor dat de fysieke & mentale vaardigheden verder worden ontwikkeld. Meer weten over de mogelijkheden? Ontdek het hier!

Impressie

“If plan ‘A’ doesn’t work, the alphabet has 25 more letters”