I’M Projects

“Een persoonlijk plan voor iedere wens ”

Bij I’M Projects kun je terecht voor alles wat met dans en beweging te maken heeft.
Projects is de verzamelnaam voor al het aanbod wat I’M levert maar werkt ook op aanvraag van klanten en bedrijven. Door een breed netwerk zorgt I’M Projects ervoor dat iedere wens of aanvraag vervult zal worden.

We are full in motion & in business!
I’M Projects helpt je verder!

If plan ‘A’ doesn’t work…
The alphabet has 25 more letters

I’M Projects is toegankelijk & open minded.
Ook voor andere speciale aanvragen kun je terecht bij I’M Projects.

#DURFTEVRAGEN

AANBOD

· Workshops/Projecten op BSO & Basis Onderwijs
I’M heeft verschillende vaste workshop reeksen klaarliggen die ingezet kunnen worden op het basis onderwijs. Dit kunnen losse dansworkshops zijn of een reeks van meerdere workshops.
Denk hierbij aan:
– Thema workshops (bijv. seizoenen, feestdagen, gezondheid, samenwerken)
– Verschillende dansstijlen
– Groep 8 musical

· Workshops/Projecten op het Middelbaar Onderwijs
I’M heeft verschillende vaste workshop reeksen klaarliggen die ingezet kunnen worden op het basis onderwijs. Dit kunnen losse dansworkshops zijn of een reeks van meerdere workshops. Denk hierbij aan:
– Thema workshops (bijv. culturen, respect, samenwerken)
– Verschillende dansstijlen
– Highschool dans (een groep die wekelijks of 2x in de maand vaste training krijgt en deelneemt aan schoolwedstrijden etc.)

· Workshops/Projecten in de Ouderen Zorg
Ook voor de ouderen in verzorging tehuizen biedt I’M een speciale workshop aan.
Of dit nu is d.m.v. dansen met de ouderen of voor de ouderen. Leeftijd maakt niets uit, vanuit je stoel kun je prima bewegen. Onze doelstelling is om ouderen in beweging te houden en ze daarnaast een onvergetelijke dag te geven waarin zij zich vrij hebben gevoeld om gewoon lekker te bewegen op welke manier dan ook.
Denk hierbij aan:
– Thema workshops (terug in de tijd, stoelendans, samen zijn)
– Dansoptreden voor ouderen

· Workshops/Projecten voor Jeugdinstanties/Jeugdzorg
Voor deze instanties kijken we samen naar een passend plan en waar de behoeftes liggen.
Doelstelling is voornamelijk om jongeren een veilig gevoel te geven waarin zij hun eigen bewegingsvrijheid ontdekken en wat dit voor positief effect op zowel fysiek als mentaal vlak heeft.

· Workshops/Projecten voor Gehandicapten Zorg
G-dans op locatie. Voor veel instanties of mensen met een verstandelijke beperking is het lastig om naar een locatie te gaan voor vaste lessen of een lessen reeks. I’M biedt daarom G-dans op locatie.
Wij verplaatsen ons naar de desbetreffende instantie om hier danslessen te verzorgen.
Voor deze instanties kijken we samen naar een passend plan en waar de behoeftes liggen, wij denken graag mee.

· Kinderfeestjes bij I’M Dance Centre of bij u op locatie
Verjaardagfeestje? Daar moet natuurlijk bij gedanst worden!
I’M verzorgd kinderfeestjes in het dance centre of op locatie. Dansen en andere leuke creatieve activiteiten.
En als aandenken schitter een eigen videoclip. De jarige mag zelf kiezen in welke dansstijl de workshop gegeven zal worden.

· Video/Film opname
Heb je als danser zelf een choreografie gemaakt en wil je dat deze op beeld wordt vastgelegd. Dat kan bij I’M Dance Centre. Bij I’M kun je een afspraak inplannen voor een opname van 1 à 2 uur. De video zal ook bewerkt worden voor een mooi eindresultaat.

· Bruiloft
Veel stellen die gaan trouwen zoeken steeds vaker dansscholen op voor het maken van hun perfecte openingsdans. Bij I’M zorgen we voor de juiste begeleiding en maken we speciaal met het bruidspaar een openingsdans die volledig aansluit op hun wensen en mogelijkheden. Maar wil je als bruidegom jouw bruid to be verassen (of als bruid de bruidegom verassen) met een dans samen met jou vrienden of familie is dit bij I’M Projects ook mogelijk.

· Bedrijfsuitjes / Teambuilding
Ga voor plezier en activiteit d.m.v. een dansworkshop. De dansworkshops zorgen op unieke wijze voor verbinding/teambuilding binnen jouw team. De workshops worden gegeven bij I’M Dance Centre of op locatie bij het desbetreffende bedrijf.

· Optredens voor Evenementen / Artiesten
I’M Projects zorgt voor dansoptredens en entertainment op verschillende evenementen. Zowel kleinschalig als grootschalig. I’M heeft een vast aanbod aan choreografie wat aangeboden wordt in verschillende stijlen. Maar ook op aanvraag gaan wij aan de slag voor een passend performance. Solo’s, Duo’s of Groepen, alles is mogelijk.