Frency

That’s me, The face behind I’M. 
Ik wil geven & delen, inspireren & motiveren. Er gewoon kunnen zijn, groot gebaar maar soms ook klein. 
𝐈𝐟 𝐲𝐨𝐮 𝐠𝐢𝐯𝐞 𝐚 𝐬𝐦𝐢𝐥𝐞, 𝐲𝐨𝐮 𝐜𝐚𝐧 𝐞𝐱𝐩𝐞𝐜𝐭 𝐢𝐭 𝐢𝐧 𝐫𝐞𝐭𝐮𝐫𝐧. 
Dans & het delen van die passie op welke manier dan ook, dat is wat mij gelukkig maakt. 
Als mensen die glimlach dan terug geven, dan is mijn doel bereikt. Dat zij plezier hebben, zich vertrouwd & vrij voelen. 
“𝐀 𝐬𝐦𝐢𝐥𝐞 𝐢𝐬 𝐭𝐡𝐞 𝐦𝐨𝐬𝐭 𝐛𝐞𝐚𝐮𝐭𝐢𝐟𝐮𝐥 𝐝𝐚𝐧𝐜𝐞”

3 Jaar, eigenlijk nog te jong om de balletles te mogen volgen. Maar vastberaden dat ik was, ik wilde dansen en niks anders. Dus ik ging, in mijn Mickey Mouse pakje, roze schoentjes en haar op een knotje. En yes, eigenlijk nog 1 jaartje te jong voor de les maar omdat ik me zo goed had gedragen en geluisterd (tja, met dans wilde ik dat wel), mocht ik blijven.

En toen begon de droom en die heb ik heel stevig vastgepakt, en nu… zoveel jaar later heb ik de droom losgelaten en is de droom werkelijkheid geworden. I’M In Motion, Dance Centre – Choreography & Projects.

En nee, daarvoor heb ik zeker niet stil gezeten. Heel veel danslessen gevolgd, mijn dansopleiding afgerond en daarna het werkveld in. Tja, toen voelde ik mij echt wel even een klein gupje in een hele grote vijver. Ik wilde aan de slag als dansdocent, dat wist ik zeker. Het werkveld binnen deze sector is niet altijd makkelijk dat wist ik ook wel, maar opgeven dat was geen optie. Dus hoppa, CV maken en alle dansscholen in omgeving mailen, mailen en nog eens mailen. Daarnaast zat ik gewoon achter de kassa bij de Kwantum of stond ik Gordijnen te verkopen, dat was het stukje zekerheid. En waarin ik geloof: de aanhouder wint. Want al vrij snel kwam er response en zo heb ik jaren op verschillende dansscholen met ontzettend veel passie en plezier gewerkt. Bijzondere mensen mogen ontmoeten, fantastische leerlingen lesgegeven, prijzen gewonnen, toffe dingen mogen doen en zo ontzettend veel ervaring opgedaan waar ik nog steeds heel dankbaar voor ben.

En nu, nu is daar mijn eigen plek, mijn eigen dansschool. En wil ik, dat wat andere toen voor mij betekende voortzetten! Een plek voor iedereen, vooruitdenken & kijken, nieuwe herinneringen creëren voor jou en voor nog zoveel andere mensen. 

"Ik ben dans & dans is mij"